🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, kérjük türelmedet⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

Tippek otthoni gyantázáshoz

Starpil Wax - Starpil Gyanta - Starpil Roll-On Gyantapatron - Starpil Roll-On Gyanta - Starpil Filmgyanta - Starpil Gyanta Gyöngy - Starpil Gyanta Elő- és Utóápolók - Starpil Gyantakészülékek - Gyantamelegítő - Wax melegítő

Megosztom!

A gyantázástól sokan ódzkodnak, mert – például a borotvával ellentétben – ez egy fájdalmasabb, hosszabb és macerásabb szőrtelenítési eljárás. Azonban lebegjen az a gondolat a szemed előtt, hogy bár nem a legkellemesebb érzés lerántani a ragacsos csíkokat, utána hetekig nem kell majd a szőrtelenítéssel bajlódnod, a gyanta ugyanis tövestől tépi ki a szőrszálakat, így azok legfeljebb 3-4 hét múlva nőnek ki újra.

Ma már nem csak a kozmetikusok kizárólagos eszköze a meleg gyanta. A rugalmas, könnyen kezelhető gyantákkal egyszerű megtanulni szőrteleníteni, így nem kell szakembernek lenni hozzá. Te is könnyedén hozzáférhetsz a Starpil gyantamelegítőkhöz és gyantapatronokhoz, melyekhez választhatsz akár roll-on gyantát, gyöngy gyantát vagy filmgyantát is. Függetlenül attól, hogy melyik verzió mellett döntesz, a következőket kell megtenned a tökéletes végeredmény érdekében.

Először is távolítsd el az elhalt hámsejteket a bőrödről egy testradírral, hogy a gyanta minél jobban beleragadjon a szőrszálakba. Ezt követően alaposan töröld szárazra a bőröd és használj hintőport vagy valamilyen professzionális előápolót, hogy a maradék nedvességet is felitasd. A tökéletes gyantázás legfontosabb lépése ugyanis a száraz bőr. Az előápolók fertőtlenítenek, megtisztítják és előkészítik a bőrt a gyantához, megsokszorozzák a kívánt eredményt is, ugyanis a bőr nem csak sima lesz, hanem tiszta és ápolt is. Választhatsz több féle gyanta verzió közül, akár roll-on waxot, filmwaxot vagy gyöngy waxot is használhatsz. Függetlenül attól, hogy melyik mellett döntesz, fontos, hogy a gyantát a szőrnövekedés irányába vidd fel, majd feszítsd ki a bőröd és ellentétesen tépd le a gyantacsíkot. Minél gyorsabb az eltávolítás, annál kevésbé fájdalmas a procedúra.  Amint végeztél a szőrtelenítéssel, és azt tapasztalod, hogy helyenként ragadós, gyantás maradt a terület, Starpil utóápoló olajjal eltüntetheted a maradványokat. Az utóápolók emellett megakadályozzák a gyantázás utáni kipattogzást, nyugtatják az érzékenyebb bőrt és képesek akár lassítani is a szőrnövekedést.

A gyanta alkalmazása, használata könnyű, gyorsan el lehet érni vele a kívánt eredményt, a bőr sima, hidratált és táplált lesz. Erős szőrzetű egyének is tökéletesen tudják alkalmazni, hiszen a gyanta teljes mértékben eltávolítja a vékony, illetve vastag szálakat is. A rendszeres gyantázás előnye, hogy a szőrszálakat károsítjuk, így azok gyengébben, kevesebb mennyiségben fognak nőni. Egyetlen hátránya csak az lehet, hogy hosszabb procedúra, mint egy borotválás, de a tartós és tökéletes eredmény érdekében megéri ráfordítani a kicsit több időt.

Őszintén ajánljuk otthoni használatra mindenkinek, főleg azoknak, akiknek fontos, hogy minőségi, rugalmas, könnyen kezelhető gyantákat, és tápláló, nyugtató krémeket használjanak otthon a bőrükre.

További bejegyzések a kategóriában