🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

gyantamelegítő

Gyantamelegítő gépek a Starpiltől

A Starpil patronos- és termosztáttal ellátott gyantamelegítő készülékei professzionális és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmasak. Kiváló ár-érték arányúak. Mind a hagyományos, mind a digitális gyantamelegítők egyszerűen és gyorsan felolvasztják a Roll-On, Gyöngy- és Filmwaxokat is, melynek köszönhetően a gyantázási folyamat jelentősen lerövidíthető. Szerezd be a gyantázás alapkellékét, mellyel gyerekjáték a szőrtelenítés!

Roll-on patronos gyantamelegítő készülék

A Starpil kínálatában egy- kettő-, és három állású roll-on gyantapatron melegítők is egyaránt megtalálhatóak. Könnyen takaríthatóak, így tisztán tartásuk egyszerű! A Starpil gépei gyorsan olvasztják fel a gyantákat, így időt és pénzt spórolhatsz.

A Starpil gyantamelegítők gyorsan olvasztják fel a gyantát, waxot!

Digitális gyantamelegítő gép

Digitális kezelőfelületüknek köszönhetően a készülékek beállításuk nagyon könnyű, használatuk egyértelmű. Tégelyes gyanta és gyöngy gyanta, cukorpaszta, és filmgyanta melegítésére egyaránt alkalmasak. Digitális gyantamelegítőink két kivitelben, különböző teljesítménnyel érhetőek el.

Strapabíró, kiváló minőségű gyantamelegítő gépek, elérhető áron!

A Starpil Hungary gyantázáshoz használt készülékeit úgy válogattuk össze, hogy mind a professzionális, mind az otthoni felhasználásra egyaránt megtaláld a megfelelőt. Legyen szó akár nagy forgalmú szalonról, akár egy gyors otthoni lábgyantáról, a Starpil patronos- és tégelyes gyantamelegítők között elérhető áron találsz strapabíró készülékeket! 

Miért válaszd a Starpil Hungary gyantázó gépeit a szalonodba?

Az idő pénz. Főleg a tiéd. Hiszen nálad minden perc számít. Késik a vendéged, vagy eszébe jut, hogy szeretne még egy gyors szemöldök szedést kérni mielőtt indul, esetleg elfelejtettél patront cserélni? Ez mindnyájunkkal előfordult már. Így tudjuk, hogy a gyantázásnál rendkívül fontos, hogy egy melegítővel megbízhatóan, és gyorsan lehessen dolgozni. A Starpil melegítők:

  • megbízhatóak, hosszú távon is strapabíróak ->  hamar megtérülő befektetés,
  • tisztán tartásuk egyszerű -> felületüket könnyű takarítani,
  • gyorsan melegítenek -> időt spórolhatsz,
  • a tégelyes gyantamelegítők digitálisan szabályozhatóak -> ha elfelejtetted bekapcsolni állítsd magasabb fokozatra, hogy gyorsabban melegítsen.


Miért válaszd a melegítőket otthoni felhasználásra?

A szőrtelenítés költséges és időigényes folyamat. Borotvával az erősebb szőrzet esetén akár naponta is szükséges a szőrtelenítést elvégezni. Epilátorral a szőrtelenítés hosszú és elég fájdalmas, amit erőteljesebb szőrzet esetén akár hetente szükséges ismételni.

A gyantázás a fentiekkel ellentétben gyors, és sokkal tartósabb hatású szőrtelenítési megoldás.

A Starpil gyantázóival a szőrtelenítés:

  • kényelmes -> nem kell kozmetikushoz járnod, ha nem akarsz,
  • kevésbé időigényes,
  • gyantáink kíméletesek a bőrhöz, így otthoni használatra is kiválóan alkalmasak,
  • a gépek beállítása egyszerű, használatuk egyértelmű, minimális a helyigényük,
  • melegítőink időtállóak -> hosszú távon kiváló befektetés.
Starpil Alap Roll-On Gyantapatron melegítő - Gyantamelegítő - Gyorsan felmelegíti a gyantát és máris használatra kész

Gyantamelegítő
Basic Simple Roll-On

Starpil Roll-On Waxokhoz kifejlesztett, esztétikus egy patronos gyantamelegítő.
Ez az egy patronos gyantamelegítő csomagban is kapható!

Starpil Dupla Roll-On Gyantapatron melegítő - Gyantamelegítő - Patronos gyantamelegítő gép, mellyel egyszerre 2 db gyantapatron melegíthető.

Gyantamelegítő
Basic Duplo Roll-On

Starpil Roll-On Waxokhoz kifejlesztett, esztétikus két patronos gyantamelegítő.
Ez a két patronos roll-on gyantamelegítő csomagban is kapható!

Starpil Hármas Roll-On Gyantapatron melegítő - Gyantamelegítő - Patronos gyantamelegítő gép, mellyel egyszerre 3 db gyantapatron melegíthető.

Gyantamelegítő
Basic Triple Roll-On

Starpil Roll-On Waxokhoz kifejlesztett, esztétikus három patronos gyantamelegítő.
Ez a három patronos roll-on gyantamelegítő csomagban is kapható!

Gyantamelegítő - Wax melegítő - Digitális gyantamelegítő gép, professzionális és otthoni felhasználásra egyaránt, digitális termosztáttal.

Digitális Gyantamelegítő - White Wax Heater

Termosztáttal és hőfokszabályzóval ellátott digitális gyantamelegítő LCD kijelzővel.
Ez a gyantamelegítő csomagban is kapható

gyanta szettek

Körömvirágos filmgyanta szett

Szabadalmaztatott összetevők ismerten korlátozzák a baktériumok szaporodását, csökkentik a gyulladást, csökkentik a bőrpírt, megnyugtatják, regenerálják és fertőtlenítik a bőrt!

Megtakarítás: 4.997 Ft

Kezdő gyantapatron szett

Mindent tartalmaz, ami az otthoni gyantázás alapkelléke, hogy kényelmes legyen a szőrtelenítés! 😉 Gyantamelegítő, 2 db választható gyantapatron, 100 db lehúzócsík és ajándék elő- és utóápoló termékminta!

Belekóstolok gyantapatron szett

Megtalálsz benne mindent ami a kezdő csomagban van! 😉 Plusz a csomag tartalmaz egy POST EPIL MOUSSE 200 ml-es gyantázás utáni, szőrnövekedést lassító habot! 😁