gyantagyöngy - starpil

Gyantagyöngy a Starpiltől

A Starpil megalkotta az egyedülálló receptúrával és rugalmas formulával rendelkező elasztikus gyantagyöngyöt, melyet eddig nem sikerült egyetlen cégnek sem előállítania.

Válassz prémium minőségű gyantát a szőrtelenítéshez! Válaszd a megbízhatóságot! Válaszd a Starpilt!

Szuper Rugalmas Pink Gyantagyöngy

Rendkívül rugalmas és jól tapadó gyanta, amely a pórusokba hatolva körülöleli a szőrszálat, amelyet gyökerestől távolít el. Használata érzékeny bőr esetén ajánlott. A bőrrel nagyon kíméletes.

Szuper Rugalmas Blue Gyantagyöngy

Átlátszó, alacsony olvadáspontú szuper rugalmas gyantagyöngy. erősebb szőrzet eltávolítása esetén is ajánlott. Alkalmas nagy felületek gyors gyantázására

Szuper Rugalmas Black Gyantagyöngy

Alacsony olvadáspontú gyöngy gyanta. Használata erősebb szőrzet eltávolítása esetén ajánlott és férfiak esetében az arcszőrzet eltávolítására.

Natúr és Méz Gyantagyöngy - Gyöngy gyanta - Wax Gyanta - Nagyon rugalmas és jól tapadó formula, amely a pórusokba hatolva körülöleli a szőrszálat

Natural Gyantagyöngy

Átlátszó, alacsony olvadáspontú kristályos textúrájú gyöngy gyanta. Használata erősebb szőrzet eltávolítása esetén ajánlott.

Rózsaszirom Pink Gyantagyöngy - Gyöngy gyanta - Wax Gyanta - Extra krémes és bársonyos textúrájú gyantagyöngy, magas titán-dioxid tartalommal

Pink Gyantagyöngy

Extra krémes és bársonyos textúrájú gyanta, magas titán-dioxid tartalommal. Használata érzékeny bőr esetén ajánlott. A bőrrel nagyon kíméletes.

Kék Gyantagyöngy - Gyöngy gyanta - Wax Gyanta - Kiváló választás kezdő gyantázóknak

Blue Gyantagyöngy

Átlátszó, alacsony olvadáspontú kristályos textúrájú gyöngy gyanta. Használata erősebb szőrzet eltávolítása esetén ajánlott.

Csokoládés Gyantagyöngy - Gyöngy gyanta - Wax Gyanta - Ínycsiklandó, csábító csokoládé illatú gyantagyöngy, amely amellett, hogy hidratálja a száraz bőrt, értékes antioxidánsokkal is ellátja

Chocotherapy Gyantagyöngy

Csokoládé illatú gyanta, amely hidratálja a száraz bőrt és értékes antioxidánsokkal látja el. Kifejezetten ajánlott rövid és erős szőrszálak eltávolítására.

gyantagyöngy szett

Kezdő gyantagyöngy szett

Mindent tartalmaz, ami az otthoni gyantázás alapkelléke, hogy kényelmes legyen a szőrtelenítés! 😉 Gyantamelegítő, választható 600 gr gyantagyöngy, 5 db spatula és ajándék elő- és utóápoló termékminta!

Megtakarítás: 5.497 Ft

Belekóstolok gyantagyöngy szett

Megtalálsz benne mindent ami a kezdő csomagban van! 😉 Plusz a csomag tartalmaz egy POST EPIL OIL 500 ml-es gyantázás utáni, szőrnövekedést lassító olajat! 😁 35% kedvezmény a melegítő árából!

Megtakarítás: 5.497 Ft

Mindent bele gyantagyöngy szett

Ebben mindent megtalálsz, ha a maximumra törekszel! 2 db választható gyantagyöngyöt kapsz 1 helyett, plusz egy PREPIL GEL 500 ml-es gyantázás előtti fertőtlenítő, tisztító és hűsítő gélt! 40% kedvezmény a melegítő árából!

Megtakarítás: 5.497 Ft

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.