🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

filmgyanta - starpil

Filmgyanta a Starpiltől

A Starpil megalkotta az egyedülálló receptúrával és rugalmas formulával rendelkező filmwaxokat, melyet eddig nem sikerült egyetlen cégnek sem előállítania.

Válassz prémium minőségű gyantát a szőrtelenítéshez! Válaszd a megbízhatóságot! Válaszd a Starpilt!

Kristályos Filgyanta - Filmwax - Átlátszó, alacsony olvadáspontú, kristályos textúrájú filmgyanta. Használata erősebb szőrzet esetén ajánlott.

Kristályos filmgyanta

Átlátszó, alacsony olvadáspontú, kristályos textúrájú filmgyanta. Használata erősebb szőrzet esetén ajánlott.

Krémes Filmgyanta - Filmwax - Lágy és krémes filmgyanta, amely a bőrrel nagyon kíméletes. Gyorsan száradó, vékony rétegben sem törik

Krémes filmgyanta

Lágy és krémes filmgyanta, amely a bőrrel nagyon kíméletes. Gyorsan száradó, vékony rétegben sem törik.

Szuper elasztikus filmgyanta

Szuper elasztikus gyantaformula, az extrém érzékeny bőrre. Prémium minőség, kényelmes megoldás gyantázáshoz!

Filmgyanta szett

Körömvirágos filmgyanta szett

Szabadalmaztatott összetevők ismerten korlátozzák a baktériumok szaporodását, csökkentik a gyulladást, csökkentik a bőrpírt, megnyugtatják, regenerálják és fertőtlenítik a bőrt!

Megtakarítás: 4.997 Ft

Kezdő filmgyanta szett

Mindent tartalmaz, ami az otthoni gyantázás alapkelléke, hogy kényelmes legyen a szőrtelenítés! 😉 Gyantamelegítő, választható 1 kg-os filmgyanta, 5 db spatula és ajándék elő- és utóápoló termékminta!

Megtakarítás: 5.497 Ft

Belekóstolok filmgyanta szett

Megtalálsz benne mindent ami a kezdő csomagban van! 😉 Plusz a csomag tartalmaz egy POST EPIL OIL 500 ml-es gyantázás utáni, szőrnövekedést lassító olajat! 😁 30% kedvezmény professzionális a melegítő árából!

Megtakarítás: 7.970 Ft

Mindent bele filmgyanta szett

Ebben mindent megtalálsz, ha a maximumra törekszel! 2 db választható 1 kg-os filmgyantát kapsz 1 helyett, plusz egy PREPIL GEL 500 ml-es gyantázás előtti fertőtlenítő, tisztító és hűsítő gélt! 35% kedvezmény a melegítő árából!

Megtakarítás: 8.465 Ft