🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, kérjük türelmedet⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

starpil KRÉMES FILMGYANTA

Lavander (Levendulás) filmgyanta

gyorsan száradó, vékony rétegben sem törik!

7 990 Ft

Lavander Filmgyanta (1kg) – Levendulás tömbgyanta gazdaságos kiszerelésben

Kristályos filmgyata, amely kellemes levendula illatával és színével kellemesebbé varázsolja a gyantázást. Antioxidáns és hidratáló hatású, használata erős, vastag szőrzet esetén is ajánlott.

A bőrrel kíméletes, extra rugalmas és jól tapadó gyanta, amely a pórusokba hatolva körülöleli a szőrszálat, amelyet gyökerestől távolít el, késleltetve a szőr újranövekedését.

Termékadatok:

 • Formula: Kristályos
 • Kiszerelés: 1000g (1kg) tömbgyanta, filgyanta
 • Alkalmazási hőmérséklet: 45˚C – 50˚C.
 • Szőrzet: Minden szőrtípusra
 • Bőr: Minden bőrtípusra
 • Szükséges kiegészítő: Gyantamelegítő és felvivő spatula

Hogyan használd a filmgyantát 6 lépésben?

 1. Tedd a tömböket a gyantamelegítő készülékbe.
 2. Melegítsd fel teljesen, majd a melegítőt állítsd alacsonyabb fokozatba és hűtsd vissza a gyantát addig, amíg el nem éri a mézszerű konzisztenciát.
 3. Készítsd elő a gyantázandó felületet a Starpil gyantázás előtti fertőtlenítő és zsibbasztó géllel, majd hagyd teljesen megszáradni.
 4. Ha megbizonyosodtál róla, hogy a gyanta állaga és hőmérséklete tökéletes, kezdheted a gyantázást. Lehúzó csík nélkül használható.
 5. Spatula segítségével a felületre vidd fel a gyantát szőrnövekedés irányával azonosan, majd várj amíg megdermed és egy határozott mozdulattal húzd le a gyantát a szőrnövekedés irányával ellentétesen.
 6. A gyantázást követően alkalmazd a Starpil gyantázás utáni habot vagy a regeneráló olajkeveréket a bőr nyugtatására és táplálására. A gyantázást követő 24 óra múlva pedig használd a Starpil szőrbenövésgátló és szőrtűszőgyulladás elleni sprayt 3 napon keresztül.

7 990 Ft