🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

Gyantapatron melegítő

Miért válaszd a Basic Simple Roll-On gyantapatron melegítőt?

Gyantapatron melegítő - Basic Simple Roll-On

4 490 Ft

A roll-on gyantapatronok gyors felmelegítésére alkalmas patronos gyantamelegítő gép.

Te sem szeretsz várni a gyanta melegedésére? Basic Simple Roll-on gyantapatron melegítőnk segítségével emiatt már nem kell, hogy fájjon a fejed! Végre egy gyantázó gép ami már 10 perc alatt kenhető állagúra melegíti a gyantapatronban lévő waxot!

Technikai adatok:

 • Gyanta melegítési ideje: 10-12 perc, nagyon gyorsan felmelegíti a gyantapatront
 • A gyantapatron melegítő gép folyamatos 12 órás használatot tesz lehetővé
 • Zöld, működést jelző LED
 • Tápkábel
 • Automatikus hőszabályzó, melegen tartó funkció
 • Védőkupak
 • Gyantaszint-kijelző ablak
 • Feszültség: 110-230V
 • Frekvencia: 50Hz
 • Teljesítmény 25W

 

Kinek ajánlott a Basic Simple Roll-on gyantapatron melegítő ?

 • Otthoni használat
 • Professzionális használat

Miért válaszd a Basic Simple Roll-On gyantapatron melegítőt?

4 490 Ft

Készleten

Használati javaslat

Starpil Wax - Starpil Gyanta - Starpil Waxng System - Starpil Roll-On Gyanta - Starpil Filmwax - Starpil Waxolás- Starpil Gyantázás - Starpil Szőrtelenítő wax - Starpil Gyanta Elő- és Utóápolók - Starpil Gyantakészülékek - Gyantamelegítő - Wax melegítő
 1. Helyezd a patront a gyantapatron melegítő készülékbe.
 2. Csatlakoztasd a gyantapatron melegítő gépet az elektromos hálózathoz. A készülék azonnal melegíteni kezd, ezt a visszajelző led világítással jelzi.
 3. A melegítési időtartam nagyon gyors, a gyantapatron 10-12 perc alatt eléri a használható hőfokot. A gyanta állaga akkor megfelelő, ha mézszerűvé válik.
 1. Ügyelj rá, hogy gyantázás előtt megfelelően készítsd elő a bőrödet. Ehhez a PREPIL gyantázás előtti fertőtlenítő gél ideális választás.
 1. A Starpil gyantát a roll-on gyantapatron görgőfejének köszönhetően könnyedén viheted fel a szőr növekedésével megegyező irányba. Jó ha tudod, hogy a Starpil gyanta sűrűbb állagú, mint egy átlagos, nem professzionális gyanta. A Starpil minden gyantája kifejezetten bőrbarát, szenzitív, mégis extra erősségű gyanta, így nem szükséges rétegezni, egy rétegben is tökéletes tapadást biztosít.
 2. Helyezd a gyantapapírt a felkent gyantára. Erősebb simogató mozdulatokkal a szőr növekedésével megegyező irányba simítsd rá a papírt a gyantára.
 3. A szőr növekedésével ellentétes irányban egy határozott mozdulattal húzd le a gyantapapírral a gyantát a bőrödről.
 4. Gyantázás után alkalmazd a POST EPIL gyantázás utáni regeneráló olajkeveréket a ragacsos érzet megszüntetésére, a bőr nyugtatására, táplálására, és az irritáció csökkentésére.
 5. A tartósság növelése érdekében használj POST EPIL gyantázás utáni emulziót a szőrbenövések elkerülésére, és a szőr növekedésének lassítására.

gyanta szettek

Digitális gyantamelegítő szett gyantagyönggyel és utóápolóval

Mindent tartalmaz, ami az otthoni gyantázás alapkelléke, hogy kényelmes legyen a szőrtelenítés! 😉 Gyantamelegítő, választható 600 gr gyantagyöngy, 3 db spatula és utóápoló is!

Megtakarítás: 11.180 Ft

Kezdő gyantapatron szett

Mindent tartalmaz, ami az otthoni gyantázás alapkelléke, hogy kényelmes legyen a szőrtelenítés! 😉 Gyantamelegítő, 2 db választható gyantapatron, 100 db lehúzócsík és ajándék utóápoló termékminta!

Megtakarítás: 1.060 Ft

Belekóstolok gyantapatron szett

Megtalálsz benne mindent ami a kezdő csomagban van! 😉 Plusz a csomag tartalmaz egy POST EPIL MOUSSE 200 ml-es gyantázás utáni, szőrnövekedést lassító habot! 😁

Megtakarítás: 2.550 Ft