🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

digitális gyantamelegítő gép

Miért válaszd a White Wax digitális gyantamelegítőt?

Digitális Gyantamelegítő gép (500ml) Időzítővel White Wax

21 890 Ft

Digitális gyantamelegítő gép, professzionális és otthoni felhasználásra egyaránt, digitális termosztáttal.

Az állítható termosztát a gyantamelegítőn lehetővé teszi a kívánt hőfok beállítását a gyanta felolvasztásához, miközben állandó hőmérsékletet tart.

 • Kivehető alumínium tartály, így nagyon könnyen takarítható
 • Digitális termosztáttal szabályozható hőmérséklet 35-125°-ig, a gyorsabb olvadáshoz és a gyanta melegen tartásához
 • LCD kijelző, a hőfok és az időzítés egyszerű beállításához
 • Teljesítmény: 100 W
 • Súly: 730 g

 

Kinek ajánlott a White Wax digitális gyantamelegítő gép használata?

 • Otthoni használat
 • Professzionális használat

Miért válaszd a White Wax digitális gyantamelegítőt?

21 890 Ft

Készleten

Digitális gyantamelegítő Használati javaslat

Starpil Wax - Starpil Gyanta - Starpil Waxng System - Starpil Roll-On Gyanta - Starpil Filmwax - Starpil Waxolás- Starpil Gyantázás - Starpil Szőrtelenítő wax - Starpil Gyanta Elő- és Utóápolók - Starpil Gyantakészülékek - Gyantamelegítő - Wax melegítő
 1. Az On/Off gomb segítségével kapcsold be a digitális gyantamelegítőt. Az alapbeállítás hőmérséklete 70 °C.
 2. Helyezd a gyantát a White Wax digitális gyantamelegítő készülékbe.
 3. A gyanta állaga akkor megfelelő, ha sűrűbb mézszerűvé olvadt. A melegítő hőfokát a fel-le nyilakkal szabályozhatod. Így gyorsíthatod a gyanta melegedését.
 4. Ügyelj rá, hogy gyantázás előtt megfelelően készítsd elő a bőrödet. Ehhez a PREPIL gyantázás előtti fertőtlenítő gél ideális választás.
 5. A gyantát egy spatula segítségével könnyű kiszedni a digitális gyantamelegítőből, és felvinni a szőr növekedésével megegyező irányba. Simítsd rá jó erősen a bőrre, hogy az apró pihe szőrszálak is beleragadjanak. Ha a gyantát kézzel szeretnéd felkenni a bőrödre, akkor minden esetben használj gumikesztyűt!
 6. A szőr növekedésével ellentétes irányban egy határozott mozdulattal húzd le a gyantát a bőrödről.
 7. Gyantázás után alkalmazd a POST EPIL gyantázás utáni regeneráló olajkeveréket a ragacsos érzet megszüntetésére, a bőr nyugtatására, táplálására, és az irritáció csökkentésére.
 8. A tartósság növelése érdekében használj POST EPIL gyantázás utáni emulziót a szőrbenövések elkerülésére, és a szőr növekedésének lassítására.
kapcsolódó Termékek
A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.