starpil filmgyanta

A Starpil megalkotta az egyedülálló receptúrával és rugalmas formulával rendelkező filmgyantákat, melyet eddig nem sikerült egyetlen cégnek sem előállítania.  Az összetétel kizárólag organikus 100% tisztaságú összetevőkből áll, melyeknek a kivonása és előállítása nagy tisztaságú biotechnológiai úton történik, valamint a mennyiségi arányok összetétele egyedülálló. A Starpil filmgyanta formula nem allergizál, extra rugalmasság jellemzi, nem törik és nem szálasodik. A rendkívül alacsony olvadáspont miatt gyors, kíméletes gyantázást tesz lehetővé, nem égeti meg a bőrt, a szőrt viszont maximálisan eltávolítja minimális a fájdalomérzet mellett.  A Starpil filmgyanta nagy előnye, hogy jelentősen csökkentik és lassítják a szőrszálak újbóli megjelenését.

A Starpil megalkotta az egyedülálló receptúrával és rugalmas formulával rendelkező filmgyantákat, melyet eddig nem sikerült egyetlen cégnek sem előállítania.  A filmgyanta összetétele kizárólag organikus 100% tisztaságú összetevőkből áll, melyeknek a kivonása és előállítása nagy tisztaságú biotechnológiai úton történik, valamint a mennyiségi arányok összetétele egyedülálló. A Starpil filmgyanta formula nem allergizál, extra rugalmasság jellemzi, nem törik és nem szálasodik. A filmgyanta rendkívül alacsony olvadáspontja miatt gyors, kíméletes gyantázást tesz lehetővé, nem égeti meg a bőrt, a szőrt viszont maximálisan eltávolítja minimális fájdalomérzet mellett.  A Starpil filmgyanták nagy előnye, hogy jelentősen csökkentik és lassítják a szőrszálak újbóli megjelenését. Tovább olvasom!
Starpil Wax - Starpil Gyanta - Starpil Roll-On Gyantapatron - Starpil Roll-On Gyanta - Starpil Filmgyanta - Starpil Gyanta Gyöngy - Starpil Gyanta Elő- és Utóápolók - Starpil Gyantakészülékek - Gyantamelegítő - Wax melegítő

Kristályos filmgyanta

Átlátszó, alacsony olvadáspontú, kristályos textúrájú filmgyanta. Használata erősebb szőrzet esetén ajánlott.