🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, kérjük türelmedet⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

starpil gyöngy wax

Starpil rugalmas formulával rendelkező film waxok, amelyek összetétele kizárólag organikus 100% tisztaságú összetevőkből áll.

A Starpil film wax formula nem allergizál, extra rugalmasság jellemzi, nem törik és nem szálasodik. A rendkívül alacsony olvadáspont miatt gyors, kíméletes gyantázást tesz lehetővé, nem égeti meg a bőrt, a szőrt viszont maximálisan eltávolítja minimális fájdalomérzet mellett. 

A Starpil gyöngy waxok nagy előnye továbbá, hogy formátumának köszönhetően gyorsabb felolvadásra képes, valamint könnyebb utántöltést tesz lehetővé.

Starpil rugalmas formulával rendelkező film waxok, amelyek összetétele kizárólag organikus 100% tisztaságú összetevőkből áll. A Starpil film wax formula nem allergizál, extra rugalmasság jellemzi, nem törik és nem szálasodik. A rendkívül alacsony olvadáspont miatt gyors, kíméletes gyantázást tesz lehetővé, nem égeti meg a bőrt, a szőrt viszont maximálisan eltávolítja minimális fájdalomérzet mellett.
A Starpil gyöngy waxok nagy előnye továbbá, hogy formátumának köszönhetően gyorsabb felolvadásra képes, valamint könnyebb utántöltést tesz lehetővé.
Tovább olvasom!
A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.