gyakran ismételt kérdések

Kérdésed támadt a Starpil gyantával kapcsolatban ?

Tekintsd meg a számunkra gyakran feltett kérdéseket a waxokkal és azok használatával kapcsolatban!
Ha nem találtad meg amit kerestél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A Starpil Prepil Gel összetételének köszönhetően tökéletesen letisztítja, fertőtleníti  a bőrt és a szőrt is, így a wax felvitele előtt nincs szükség hintőpor használatára. Az előkezelő gél használata tökéletesíti a gyantázás eredményét. Egyedülálló formulájának köszönhetően a szőrön jobban megtapad a Starpil roll-on és a film wax.A szőrzet eltávolítását megsokszorozza, míg a bőrt különleges módon megkíméli és a bőr gyantázás alatti fájdalomérzetét jelentősen csökkenti.

A makulátlan, selymes bőr és a fájdalomérzet minimalizálása szempontjából érdemes a bőr kifeszítése a film wax felvitele előtt és a lehúzás során. Mivel a bőr testtájanként más és más állapotot mutat, az összeráncolódásra hajlamos, lágyabb területeken fontos, hogy a bőrt kifeszítsük, így garantáltan nem marad szőrszál a területen.

 

A Starpil roll-onok rendkívül gazdaságosak. Egy 100 ml kiszerelésű Starpil patronban 110 gramm mennyiségű wax található, így 4 láb gyantázására elegendő. Formulájának köszönhetően tökéletesen távolítja el a szőrszálakat, így nem kell visszatérni újra meg újra ugyanarra a területre. 

A gyantamelegítő készülék legmagasabb hőmérséklet-beállítása mellett várjunk kb. 8-10 percet. Miután a wax eléri a teljesen folyékony halmazállapotot, csökkentsük a melegítő hőmérsékletét egy alacsony középszintű beállításra, és hagyjuk, hogy kissé lehűljön. Várjunk, amíg nem éri el a mézszerű konzisztenciát.

Nem javasoljuk a különböző film wax formulák összekeverését, mivel minden egyes fim wax másképp működik.

Minden egyes wax különböző színnel és formulával rendelkezik, így más tipúsú bőrre és szőrzet eltávolítására alkalmasak. A részletes összetételt és a waxok hatásait ld. a waxok leírásánál. Természetesen az egyes formulák úgy lettek megalkotva, hogy hatékonyan távolítsák el az erősebb szőrszálakat is a különbző testájakról, miközben a bőrrel szemben rendkívül kíméletesek.

A termékben lévő organikus fenyőgyanta minőségét jelöli.

A fenyőgyanta osztályzása A-F-ig terjed. Az A-B a legjobb minőségű, bőrirritációt nem okozó kozmetikumokban felhasznált alapanyag. A C-D kategóriás átlagos minőségű, már irritációt okozhat. Az E-F kategóriás rossz minőségű, irritációt okozó anyag. A C-F kategóriás gyantákat általában fa és építőipari alapanyagként használják.

A Starpil kizárólag a legjobb minőségű nyersanyagokat használja termékei előállításához, így fenyőgyantából a legtisztább, 100 % organikus A-B minősítéssel rendelkezőt.

Az AB minősítés melletti számok (2-5) a termékben lévő méhviasz mennyiségét jelöli. Minél több méhviasz van a gyantában, annál plasztikusabb, valamint annál alacsonyabb az olvadáspontja. A plasztikusságnak köszönhetően a gyantázás fájdalommentes, a wax a bőrhöz kíméletes.

A kipattogzásra hajlamos területeken (bajusz, könyökhajlat, hát stb.) gyantázást követően ápold a bőrt a Post Epil Acid Creammel, amely hatóanyagainak köszönhetően helyreállítja a bőr egyensúlyát, nyugtatja és megvédi a bőrt a gyulladást keltő kórokozókkal szemben. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az erősen érzékeny bőröket is.

Az intim területek gyantázás utáni ápolására használd a Post Epil Mousse habot, amely nyugtató hatóanyagokkal teli összetételének és kellemes, lágy hab textúrájának köszönhetően jóleső érzést ad az érzékeny területeknek. Könnyedén elnyeli a bőr, amely tökéletesen hidratált és tonizált lesz, egyes hatóanyagai pedig kitolják a szőr növekedési fázisát.

A Starpil utóápoló termékeiben Post Epil Emulsion és Post Epil Mousse dinnye kivonat, ázsiai tigrisfű, növényi kivonatok és esszenciális olajok találhatóak, amelyek a hidratáláson és regeneráláson túl késleltetik a szőrszálak újra növekedését. Használatuk ajánlott közvetlenül a gyantázást követően.

A Starpil Hair Puller otthoni használatra ajánlott spray, amely felszabadítja a visszafordult és bőr alá szorult szőrszálakat. Csökkenti a bőr kipöttyösödését és az irritációt. Használata 24 órával a gyantázás után ajánlott. Szalicilsav tartalmánál fogva használatát követően tilos a napozás!

 

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.