🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, kérjük türelmedet⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

Kérdések amiket a legtöbbször tesznek fel nekünk

Starpil Wax - Starpil Gyanta - Starpil Roll-On Gyantapatron - Starpil Roll-On Gyanta - Starpil Filmgyanta - Starpil Gyanta Gyöngy - Starpil Gyanta Elő- és Utóápolók - Starpil Gyantakészülékek - Gyantamelegítő - Wax melegítő

Megosztom!

Miért nem kell hintőport alkalmazni a Starpil gyanta használata során?

A Starpil Prepil Gel összetételének köszönhetően tökéletesen letisztítja, fertőtleníti a bőrt és a szőrt is, így a gyanta felvitele előtt nincs szükség hintőpor használatára. Az előkezelő gél használata tökéletesíti a gyantázás eredményét. Egyedülálló formulájának köszönhetően a szőrön jobban megtapad a Starpil gyanta. A szőrzet eltávolítását megsokszorozza, míg a bőrt különleges módon megkíméli és a bőr gyantázás alatti fájdalomérzetét jelentősen csökkenti.

Miért kell kifeszíteni a bőrt a gyantázás során?

A gyantázás utáni makulátlan, selymes bőr és a fájdalomérzet minimalizálása szempontjából érdemes a bőr kifeszítése a filmgyanta felvitele előtt és a gyanta lehúzása során. Mivel a bőr testtájanként más és más állapotot mutat, az összeráncolódásra hajlamos, lágyabb területeken fontos, hogy a bőrt kifeszítsük gyantázáskor, így garantáltan nem marad szőrszál a területen.

Mekkora terület gyantázására elég egy roll-on?

A Starpil roll-on gyantapatronok rendkívül gazdaságosak. Egy 100 ml kiszerelésű Starpil gyantapatronban 110 gramm mennyiségű wax található, így 4 láb gyantázására elegendő. Formulájának köszönhetően tökéletesen távolítja el a szőrszálakat, így nem kell visszatérni újra meg újra ugyanarra a területre.

Mennyi ideig tart a gyanta felolvasztása?

A gyantamelegítő készülék legmagasabb hőmérséklet-beállítása mellett várjunk kb. 8-10 percet. Miután a gyanta eléri a teljesen folyékony halmazállapotot, csökkentsük a gyantamelegítő hőmérsékletét egy alacsony középszintű beállításra, és hagyjuk, hogy kissé lehűljön. Várjunk, amíg nem éri el a gyanta a mézszerű konzisztenciát.

Összekeverhetőek a különböző gyanták?

Nem javasoljuk a különböző filmgyanta formulák összekeverését, mivel minden egyes filmgyanta másképp működik.

Mit tehetünk a bőr kipattogzása ellen gyantázás után? A kipattogzásra hajlamos területeken (bajusz, könyökhajlat, hát stb.) gyantázást követően ápold a bőrt a Post Epil Acid Creammel, amely hatóanyagainak köszönhetően helyreállítja a bőr egyensúlyát, nyugtatja és megvédi a bőrt a gyulladást keltő kórokozókkal szemben. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az erősen érzékeny bőröket is.

További bejegyzések a kategóriában