🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, kérjük türelmedet⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

Kérdések amiket a legtöbbször tesznek fel nekünk 2.0.

Starpil Wax - Starpil Gyanta - Starpil Roll-On Gyantapatron - Starpil Roll-On Gyanta - Starpil Filmgyanta - Starpil Gyanta Gyöngy - Starpil Gyanta Elő- és Utóápolók - Starpil Gyantakészülékek - Gyantamelegítő - Wax melegítő

Megosztom!

Hogyan védjük az érzékeny területeket (intim/bikini vonal) gyantázás után?

Az intim területek gyantázás utáni ápolására használd a Post Epil Mousse habot, amely nyugtató hatóanyagokkal teli összetételének és kellemes, lágy hab textúrájának köszönhetően jóleső érzést ad az érzékeny területeknek. Könnyedén elnyeli a bőr, amely tökéletesen hidratált és tonizált lesz, egyes hatóanyagai pedig kitolják a szőr növekedési fázisát.

Hogyan lassítható a szőrszál növekedése gyantázás után?

A Starpil gyantázás utáni termékeiben Post Epil Emulsion és Post Epil Mousse dinnye kivonat, ázsiai tigrisfű, növényi kivonatok és esszenciális olajok találhatóak, amelyek a hidratáláson és regeneráláson túl késleltetik a szőrszálak újra növekedését gyantázás után. Használatuk ajánlott közvetlenül a gyantázást követően.

Szőrtüszőgyulladás? Nem probléma! Mi a megoldás?

A Starpil Hair Puller otthoni használatra ajánlott spray, amely felszabadítja a visszafordult és bőr alá szorult szőrszálakat. Csökkenti a bőr kipöttyösödését és az irritációt. Használata 24 órával a gyantázás után ajánlott. Szalicilsav tartalmánál fogva használatát követően tilos a napozás!

Miért más a gyanták színe?

Minden egyes gyanta különböző színnel és formulával rendelkezik, így más tipúsú bőrre és szőrzet eltávolítására alkalmasak. A részletes összetételt és a gyanták hatásait lásd a gyanták leírásánál. Természetesen az egyes gyantaformulák úgy lettek megalkotva, hogy hatékonyan távolítsák el az erősebb szőrszálakat is a különbző testájakról, miközben a bőrrel szemben rendkívül kíméletesek.

Mit jelent az AB jelölés a gyanták csomagolásán?

A gyantákban lévő organikus fenyőgyanta minőségét jelöli. A fenyőgyanta osztályzása A-F-ig terjed. Az A-B a legjobb minőségű, bőrirritációt nem okozó kozmetikumokban felhasznált alapanyag. A C-D kategóriás átlagos minőségű, már irritációt okozhat. Az E-F kategóriás rossz minőségű, irritációt okozó anyag. A C-F kategóriás gyantákat általában fa és építőipari alapanyagként használják. A Starpil kizárólag a legjobb minőségű nyersanyagokat használja termékei előállításához, így fenyőgyantából a legtisztább, 100 % organikus A-B minősítéssel rendelkezőt.

Mit jelent az AB jelölés mellett a számozás a gyanták csomagolásán?

Az AB minősítés melletti számok (2-5) a gyantába lévő méhviasz mennyiségét jelöli. Minél több méhviasz van a gyantában, annál plasztikusabb, valamint annál alacsonyabb az olvadáspontja. A plasztikusságnak köszönhetően a gyantázás fájdalommentes, a gyanta a bőrhöz kíméletes.

További bejegyzések a kategóriában