🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

Gyanta szett

Gyanta szett - találd meg a neked megfelelőt a Starpilnél!

Egy gyantázókészletbe való beruházás elég  nagy döntés. Ki ne félne attól, hogy nem a neki legalkalmasabb kezdőcsomagot választja? A Starpil segítségével ezzel sem lesz gondod! Többféle gyantaszettet állítottunk össze, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a hozzáillőt. Segítünk az indulásban!


Intimgyanta-szett és wax gyantaszett

A Starpil Wax gyantamelegítő gépei segítségével az otthoni gyantázás nem lesz rémálom! Legyen szó akár  láb, akár  kar, vagy hónalj, esetleg intim gyantáról a Starpilnél megtalálod a megfelelőt. Segítünk az indulásban!

Milyen egy jó gyantamelegítő szett?

Mindenképpen tartalmaz a szőrtelenítési célnak megfelelően:

  • melegítőt
  • gyantát
  • és gyantapapírt.

Ahhoz, hogy lásd mire lehet még szükséged, összeszedtük a gyantázás főbb lépéseit.

A  gyantázás első lépése a bőröd előkészítése.  Miért fontos? Zsírtalanítva és fertőtlenítve a bőrfelületet a bőr tapadása jobb lesz, a gyanta jobban ráragad, így a szőrszálak is jobban ráragadnak a gyantapapírra. Így a szőrszál kisebb eséllyel szakad el. A gyantázás célja pedig az, hogy a szőrszálakat tövestől távolítsuk el, a tartósabb eredmény érdekében.

A megfelelő előkezelő kiválasztása éppen ezért elengedhetetlen!

Második lépés a gyantázás. El kell döntened milyen gyantával dolgozol. Vedd figyelembe, hogy egy hónalj, vagy intimgyanta-szett esetén célszerűbb, ha nem roll-on patronos kivitelt választasz, hanem gyöngy gyanta, vagy filmgyanta melegítőset. Ezek felvitele ugyanis egyszerűbb a kényes területeken, spatulával, vagy kesztyűben pár pillanat alatt kész is leszel a felkenéssel.

Gyanta szettet mindig a szőrtelenítendő területnek megfelelően válassz!

Harmadik lépés az utóápolás. Gyantázás után a bőröd ragacsos, kis gyantamaradékok lehetnek rajta. Ezt a ragacsosságot bőrápoló olajjal könnyen el tudod távolítani. Emellett a szőrtüszők gyantázás után  nyitva vannak, ezeket nyugtató, összehúzó, szőrbenövés-gátló anyagokkal fontos összehúzni.