🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, kérjük türelmedet⛄

🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését. ⛄

Amiről nem sokat szeretünk beszélni: intim gyanta

Starpil Wax - Starpil Gyanta - Starpil Roll-On Gyantapatron - Starpil Roll-On Gyanta - Starpil Filmgyanta - Starpil Gyanta Gyöngy - Starpil Gyanta Elő- és Utóápolók - Starpil Gyantakészülékek - Gyantamelegítő - Wax melegítő

Megosztom!

Ugyan a nyár már elmúlt, de a hideg időben is érdemes nagy figyelmet fordítani a megfelelő, higiénikus szépségápolásra. Utóbbihoz bizony az intim gyanta is hozzátartozik, ezzel kapcsolatban pedig sokunkban lehet számos kérdőjel. Ezeket kell tudnod az intim gyantáról:

  • Gyorsan és alaposan elvégezhető:

A kozmetikákban a folyamatot gyorsan és precízen igyekeznek elvégezni, így egy teljes intim gyanta sem tart tovább 20 percnél.

  • Tartós eljárás:

A gyanta tövestől tépi ki a szőrszálakat, így azok csak 3-4 hét múlva nőnek ki újra. Emellett, a Starpil utóápolói összetételüknél fogva képesek késleltetni a szőrszálak növekedését.

  • Részenként is, de teljes területen is elvégezhető:

A kozmetikusok bármely területet képesek alaposan szőrteleníteni, legyen az akár részleges gyantázás, bikinivonal gyantázás vagy teljes gyanta.

  • Érzékeny bőrökön is használható:

Nem kell az intim gyantától az érzékeny bőrűeknek sem tartania, hiszen a Starpil gyanták között megtalálhatóak ilyen bőrre használható gyanták is.

  • Nem fájdalmas eljárás:

Minden területen precízen és gyorsan dolgoznak a gyantával a kozmetikusok, hogy a vendég a lehető legkevesebb fájdalmat érezze.

  • Nem okoz irritációt:

Elő- és utóápolóink előkészítik, megnyugtatják a bőrt, így elkerülhető bármilyen érzékenység kialakulása.

Mire figyelj gyantázás előtt és után?

Intim gyantázás előtt győződj meg róla, hogy az intim területen lévő gyantázandó szőrszálak megfelelő hosszúságúak-e, ugyanis ha nem elég hosszúak akkor a gyanta nem tud mibe „belekapaszkodni”, így a szőrtelenítés nem lesz igazán hatékony. A minimum hosszúság legalább fél centi. Próbáld úgy alakítani a napodat, hogy az intim gyantázás után már ne menj edzeni, ugyanis a fokozott izzadsággal járó tevékenységek következtében begyulladhat a kezelt terület. A napozás és szolárium használata is kerülendő a gyantázást követő 24 órában. Utóápoló termékekkel érdemes otthon is bekenni az érintett területet, hiszen ezeknek nyugtató és gyulladáscsökkentő hatásuk van.

További bejegyzések a kategóriában